mps-solutions logo med baggrund
FORSIDE | om

om mig

Pressemeddelelse-Go2GreenEnergy-ApSDownload

mig

jeres uafhængige virksomhedsrådgiver

vi lykkes sammen

mps-solutions er 100% uvildig rådgiver
Min drivkraft ligger i min retfærdighedssans. Det skal være muligt for alle at blive behandlet ordentligt, og være muligt for virksomheder at købe el, naturgas og investere grønt til det, prisen bør være.

Jeg tror og håber på fremtiden bringer mere end entydigt blik på KPI’ere og konstant jagt på vækst, uden at skele til, hvordan vejen derhen lægges. Det skal ikke være et korstog mod kunderne men et samspil.
Mogens Pilgaard Sørensen

Mogens Pilgaard Sørensen

Energisk Uafhængig Energimægler

Drøm om grøn fremtid
Jeg drømmer om en fremtid, hvor der er plads til alle. Hvor vi arbejder sammen med mål om en endnu bedre fremtid for vores børn og den planet vi er så heldige at befinde os på.

Det er ikke nogen hemmelighed, at mps-solutions skal tjene penge, så jeg kan fortsætte mit arbejde. Det er dog mit ønske, at jeg er så transparent i denne del som muligt – og derfor er jeg altid 100% uafhængig og tjener ikke på fx henvisning.

<span style=”text-decoration: underline;”>M</span>ission

jeg vil være jeres forhandlingsstyrke ved køb af el, gas og grøn investering

<span style=”text-decoration: underline;”>P</span>assion

at gøre det fair at købe energi og muligt for alle at opnå skarpe priser

<span style=”text-decoration: underline;”>S</span>tyrke

min erfaring gennem 15 år som trader, gør jeg ved, hvordan prisen beregnes

jeg vil lykkes sammen med jer

Energisk Energimægler & Virksomhedsrådgiver

Efter 15 år som trader og Sourcing Manager, brænder jeg nu for at komme helt tæt på kunderne, idet jeg ser det som min mulighed for at arbejde mod en skøn fremtid præget af samarbejde.

Ved at sikre skarpe priser, solide indkøbsaftaler og besparelser, tror jeg på, at vi kan være med til at sikre, vi har råd til den grønne omstilling og til at investere i vores fremtidige verden. En verden vi deler, og som gerne må bevæge sig i en mere cirkulær retning, hvor vi bliver endnu bedre til at låne jordens ressourcer og værne om den.

Min drøm

At være Danmarks foretrukne uafhængige energimægler og virksomhedsrådgiver og understøtte den grønne omstilling ved at give virksomheder råd til investering i netop det

Mine mål

Vi kan mere sammen, og derfor arbejder jeg hele tiden hen imod samarbejde bredt mellem os det er mit mål, at I som kunde sikres de bedste vilkår i alle henseender – så løftes vi alle

Min skønne familie og jeg
Min skønne familie – Magnus (2011), Frida (2018) og Sussi som sjovt nok også stammer fra Roslev i Salling, hvor jeg er født og opvokset med dåsekuk, fodbold og asfalteksem på knæene. Vi er også de heldige ejere af Simba – en golden retriever.

Brug for uvildig rådgivning udi energiens verden?

Kontakt mig også gerne for uafhængig og uvildig rådgivning ved alt fra selve indkøb af el & naturgas til mere strategiske overvejelser om omstilling til en mere grøn og bæredygtig produktion. Jeg er ekspert i flere ting, og når jeg mangler viden, har jeg stærke samarbejdspartnere i alt fra elektrikeren på gulvet, eksperter i energibesparelser og leverandører af alt fra flaskegas til flydende propangas.

Jeg kan også hyres til oplæring af jeres medarbejdere, såfremt I ønsker mere viden om energimarkederne. Jeg tror nemlig på vi lykkes sammen.

Sådan tjener mps-solutions penge

Det er vigtigt for mig at være åben og bevare min integritet

Hvorledes aflønnes mps-solutions?

I mæglerrollen aflønnes jeg med et individuelt honorar, som vi aftaler, inden I vi sammen indgår aftaler med leverandørerne om jeres køb af el, naturgas og grøn investering.

Benytter I min rådgivende rolle, aftaler vi et niveau for timeløn samt vi holder løbende dialog omkring forventning til tidsforbruget ved de enkelte opgaver.

Tjener mps-solutions på at anbefale andre selskaber?

Nej. Jeg er 100% uafhængig og uvildig i alle forhold til samarbejdspartnere. Jeg får ikke bonus ved at lande aftaler med det enkelte selskab eller henvise til mine kontakter

Hvor finder jeg mere information?

I er altid velkommen til at slå på tråden, booket en snak eller sende en mail. Så besvarer jeg selvfølgelig de spørgsmål I skulle have. Måske tilføjer jeg mere info her, hvis jeg får spørgsmålene.

Fordele med mps-solutions

Udover ekspertise er der flere fordele ved mps-solutions

100% uafhængig

Dette sikrer jer rådgivning ud fra erfaringer, viden og markedernes tilstand. I kan altid regne med, at jeg ikke anbefaler løsninger på baggrund af bonusordninger eller andet kortsigtet.

Jeg lykkes kun sammen med jer…

Brancheerfaring fra handelsbordene

Min erfaring i energimarkederne kommer helt inde fra handelsbordene, hvor beregning af priser til kunder, afdækning af risiko og selve handlen i markederne foregår.

Samarbejde

Jeg tror mine samarbejdsevner gavner jer som min kunde. Jeg har forbindelser og ved, hvor vi skal lede efter diverse løsninger.

Det hele starter med sikkerhed i budgettet, så I får råd til fx investering i grøn omstilling og arbejdet med cirkulær tankegang.

Skarp forhandlingsstyrke

Jeg har handlet i markederne siden 2007, og har sørget for fordelagtige energipriser til store energiselskaber.

Før det omhandlede mine studier på Handelshøjskolen i Århus (Aarhus University) også oftest risikostyring og handel med derivater.

Derudver købte jeg vegetabilske olier for milliarder hos en større dansk/svensk producent, hvor jeg blandt andet endte med at have det overordnede ansvar for laurioner (kokos- og pamlekernelie) gennem det meste af koncernen. Jeg skabte fællesskab og den interne handel med olierne blev markant styrket.

Jeg er nu gået 100% efter at få endnu mere af min viden og erfaring helt ud til jer som forbrugere, og det satser jeg på at kunne ved at være energimægler for jer og samtidig rådgive jeres virksomhed udi risikostyring, planlægning og strategiske valg specielt omkring råvarer og energi.

Det skal være fair at være el- og/eller naturgaskunde, om man så er lille, mellem eller en større virksomhed.

Jeg har regnet priser til nogle af de største forbrugende virksomheder i Danmark og det er ikke længere kun forbeholdt energivirksomhederne at have en trader på holdet.

I kan også sikre jer en energisk skarp forhandlingsstyrke ved at samarbejde med mig, når det kommer til køb af il, naturgas, biogas, flaskegas og andre energiformer.

“Mogens is an energetic, no-nonsense and result oriented Trader, who knows what he is talking about. His big heart and sense of humor makes it a pleasure working with him.”

Piet de Bakker
Sourcing Manager, AAK Holland

“Selv om vores el og naturgasregninger har taget en himmelflugt, ville det have været meget værre, hvis ikke Mogens havde kæmpet for os og fået en fin aftale i stand.

Tak for indsatsen og et fint samarbejde. Vi kan kun anbefale at indgå samarbejde med mps-solutions.”

Lene Hviid
Ejer, Danhostel Viborg

“Super hurtig reaktion, og heldig at få fasprisaftaler lukket inden gasselskaberne lukkede for muligheden. Godt arbejde Mogens”

John Rasmussen
Ejer, Woodtoy