FORSIDE | Energimæglerens Cookies og Privatlivspolitik

cookie og privatlivspolitik mm

Persondata – det med småt

Der indhentes udelukkende persondata i tilfælde, hvor der er givet tilladelse hertil fra brugeren, og kun information, der er relevant for arbejdet i mps-solutions. Denne indsamling behandles efter relevante love. Data bliver kun opbevaret så længe det er relevant.

Dine rettigheder

Det er muligt at få adgang til eller få rettet/slettet al persondata såfremt der stilles ønske om dette.

Der kan indgives klage til databeskyttelsesmyndighederne, såfremt du ikke finder håndteringen af dine persondata korrekt behandlet.

Du er velkommen til at kontakte mps-solutions på mogens@mps-solutions.dk ved spørgsmål eller ønsket om sletning eller andet.

Muligt indsamlede oplysninger

Hvis du ønsker at købe eller modtage en ydelse eller nyheder fra mps-solutions, kan jeg have brug for at benytte visse persondata for at kunne opfylde dette kundeforhold.

Der indsamles udelukkende persondata i forbindelse med indgåede aftaler og generering samt opfølgning på mulige leads. Dette være sig oplysninger som navn, adresse, e-mail, telefonnummer, forbrugsdata og betalingsoplysninger.

Frameldelse af nyhedsbrev

Hvis du framelder dig nyhedsbrev eller andet, betyder det, at jeg omgående ophører med at sende dig nyhedsbreve.

Du vil blive gjort inaktiv på min mailliste, og dine personoplysninger vil blive slettet senest inden for 30 kalenderdage.

Skulle det imod forventning glippe, rækker du selvfølgelig bare ud, og så skal jeg sørge for at gå det endnu grundigere igennem.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata og kontaktoplysninger på www.mps-solutions.dk er mps-solutions, Solbærmarken 27, 8641 Sorring, telefon 60663178, cvr.nr. 42609293.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos mps-solutions. Din e-mailadresse indhentes for at kunne sende faktura, ordrebekræftelse og lignende.

Oplysningerne slettes så snart mps-solutions ikke finder sagligt grundlag for at beholde dem.

Andre modtagere af oplysningerne

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde min hjemmeside eller mps-solutions generelt, kan dit navn og din e-mailadresse blive overført til f.eks. anmeldelsessiden Google, Trustpilot eller lign.

Min hjemmeside er hos one.com, som i visse tilfælde kan fungere som databehandler.

Tilbagekaldelse af samtykke

Hvis du har afgivet et samtykke til mig i relation til behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid tilbagekalde dette.

Jeg stopper herefter behandlingen af de personoplysninger, samtykket knytter sig til.

Klagevejledning til Datatilsynet

Hvis du har indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte mig.

Du har endvidere også altid ret til at klage til Datatilsynet, og deres kontaktoplysninger kan ses på www.datatilsynet.dk.

Bull Market i elmarkedet
tyren er metafor for et stigende “bull-market”
bjørnen symboliserer et faldende "bear-market"
Faldende priser i markedet – Bear-market
Drøm om en grøn fremtid
Kloden har brug for den grønne omstilling – tag mps-solutions med på rejsen, så der bliver råd til den