Fra stabil og habil indkomst til at være iværksætter

Fra stabil og habil indkomst til at være iværksætter – I dag er jeg startet som selvstændig energimægler med det mål at hjælpe danske virksomheder med kun at betale det energien BØR koste. Springet fra at være ansat med opsigelsesvarsel, barns 1. sygedag, feriepenge, pension og fast månedsløn til at være ledig, var egentlig ikke så svær. Virksomhedens og mine holdninger matchede ikke længere. Mine ønsker om at gøre en forskel skinner igennem, og jeg må forfølge mine drømme.

Artikler, nyheder og min blog
Jeg forsøger at skrive om lidt af hvert ved at være selvstændig og være sprunget ud som energimægler

Min passion og indre ild vil ud

Jeg brænder for at være noget for andre og for at mennesker kan mødes i gensidigt givende relationer, og drømmene om dette er kun blevet forstærket de sidste år, nu børnene er blevet meget mere selvstændige i forhold til vuggestue og børnehave-tiden. De er simpelthen blevet så store, så hurtigt. Drømmen om at være noget for virksomhederne og gøre mit til, at vi kan beholde den stærke konkurrenceevne gjorde også, efter et par måneder i haven, valget om at starte op selv ret ligetil.

Energi og Råvarer

Jeg har ingen ide om, om det kommer til at flyve – men jeg ved, jeg har noget at tilbyde virksomhederne i form at min viden indenfor diverse råvaremarkeder og især energimarkedet. Jeg håber jeg kan være med til at gøre en forskel for virksomheder i hele landet.

Danmark er gode til bæredygtige løsninger – det skal der bliver ved med at være råd til.

Jeg var til en iværksættercafé i går hos Unit01, hvor Silkeborg Business også var tilstede, og med lidt kærlige skub fra schmidtgrafisk.dk og dann-sommer.dk, gik jeg direkte hjem og arbejdede på at lancere hjemmesiden – tak til dem. Og tak til kernekommunikator.dk, SigDetMedStreger.dk og Jane fra FS2Martin fra Convex Energy og mange andre for sparring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

EL
NATURGAS
MARKEDSKOMMENTARER
FAKTA
FILOSIFISKE FINURLIGHEDER
SAMARBEJDER
EL
EL
NATURGAS
MARKEDSKOMMENTARER
FAKTA
FILOSIFISKE FINURLIGHEDER
SAMARBEJDER