Første kunde – lokal stærk virksomhed

Jeg er stolt over, at min første kunde blev en stærk lokal virksomhed fra Sorring.

Ikke at jeg prioriterer lokale virksomheder over andre potentielle kunder, men UN Mobilkraner var en, jeg allerede har haft kontakt til i forbindelse med planlægning af “Sorring Står Sammen” i 2021, hvor vi på få måneder fik en byfest op at stå. Noget hele byen trængte til efter mange måneder i Corona’s skygge.

Det gav minder om min tid som barchef i Klubben på Handelshøjskolen i Århus samt flere år i bar på Skanderborg Festival og besøg hos Roskilde Festival på Tuborgs VIP-område. Det var tider.

Selvom man har været nede med psyken, kan man godt gå efter drømmene. Det har været en lang sej vej, men derfor føles det måske også endnu bedre i dag – børnene, min kæreste og Simba dansede i hvert fald med mig, da jeg kom hjem. Tak fordi I har været der hele turen.

Mogens Pilgaard Sørensen, uafhængig energimægler
UN Mobilkraner Logo
UN Mobilkraner og mps-solutions indgik samarbejde i november 2021

SEO-ekspert – not just yet…

Her de første par uger, har jeg brugt oceaner af tid på overhovedet at kunne findes på søgemaskiner. Ikke at jeg tænker jeg skal være SEO- eller SOME-ekspert fra day 1, men en tilstedeværelse er vist et must i denne verden. Så efter fejlsøgninger dag og nat, fandt jeg endelig fejlen her til morgen – et manglede bette s.

Så der i stedet for http skal stå https i min robots.txt-fil på min hjemmesideserver. En fil jeg ikke anede eksisterede, da det vel er 15 år siden jeg sidst lavede hjemmeside på et mindre seriøst plan. Dengang spæde skridt i html. I dag foregår det dog lidt lettere via hjemmesideopbygningsprogrammer og alverdens smarte løsninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

EL
NATURGAS
MARKEDSKOMMENTARER
FAKTA
FILOSIFISKE FINURLIGHEDER
SAMARBEJDER
EL
EL
NATURGAS
MARKEDSKOMMENTARER
FAKTA
FILOSIFISKE FINURLIGHEDER
SAMARBEJDER