Energisyn – Lovpligtigt og Light med skarpe partnere

Få et skarpt tilbud på energisyn - jeg har gode samarbejdspartnere rundt om i landet
Energisyn – Lovpligtigt og Light med skarpe partnere såsom ingeniører og energirådgivere

Energisyn – Lovpligtigt og Light – med skarpe partnere – det lovpligtige for store virksomheder, indsendt til energistyrelsen. Det første energisyn anbefales udført med nedenstående omfang, grundighed og formål.

Omfang; bredt hele lokationen
Grundighed, let for en overordnet potential vurdering
Formål, generel screening af besparelsespotentialet

Måling af CO2-aftryk en del af pakken

Som en del af energisynet kortlægges virksomhedens CO2 aftryk. Ved energisyn er det også muligt at få undersøgt jeres indeklima. Det er nemlig som et led i EU’s plan at mindske virksomhedernes CO2-udledning, hvilket et energisyn er første skridt på vejen til at opfylde. Denne del kan også være starten på en livscyklusanalyse i jeres virksomhed (LCA).

Er I i tvivl om et energisyn er det rigtige for jeres virksomhed, er I velkomne til at kontakte mig og mine samarbejdspartnere, der hurtigt kan give jer indblik i processen samt potentialerne bag et energisyn. Hvad enten det er det lovpligtige eller I vil finde besparelsesmuligheder.

Udføres efter internationale standarder

Energisynet udføres efter godkendte standarder og anvendes af både virksomheder, der skal have udført det lovpligtige energisyn, men også af virksomheder og privatpersoner der ønsker at finde og energioptimere bygninger og processer. Det giver værdi for jer og for fremtiden.

Energisyn – Lovpligtigt og Light med skarpe partnere

Få et energisyn med reelle besparelsesmuligheder

Her og nu udfører de fleste virksomheder kun energisynet, fordi det er lovpligtigt. Det reelle formål er naturligvis at finde frem til mulige energibesparelser og CO2 reduktioner. Et energisyn fra os starter med, at vi sammen danner os et overblik over det samlede energiforbrug ud fra en betragtning om, at alt tilført energi spiller sammen. På den måde er I som virksomhed sikret reelle besparelsesforslag, som ikke blot er omlægninger fra f.eks. el til varme.

Et klassisk eksempel:

Mange virksomheder får anbefalet at udskifte alle lyskilder til LED, som bruger mindre strøm. Men med i betragtningen skal tages, at ældre lyskilder udvikler mere varme, og derfor koster dette skift på varmeregningen. Hvis man som procesvirksomhed har en ældre fastprisaftale og måske kun betaler 60 øre/kWh el, vil varme fra gas og olie (og i enkelte tilfælde også fjernvarme) være dyrere, og dermed bliver udskiftningen til LED en direkte dårlig forretning i hele opvarmningssæsonen.

Ikke kun ift. et benchmark

Mange energianalyser foretages som en benchmark af virksomhedens nuværende energiforbrug sammenholdt med andre, lignende virksomheder. Det er en godkendt tilgang, som giver et hurtigt overblik over situationen, men ret beset er det ikke særlig værdifuldt at sammenligne sig med gennemsnittet af, hvad andre har gjort – vi går efter at gøre det bedste for miljø og økonomien i det.

Når vi foretager energianalyser, er det med udgangspunkt i, hvad det reelle besparelsespotentiale er ud fra de faktiske forhold i jeres virksomhed. Konkret betyder det, at vi opstiller en model for det teoretisk set minimale energiforbrug i jeres processer og bygninger – og sammenholder det med jeres faktiske forbrug. Forskellen mellem de to tal er de reelle besparelsesmuligheder.

Energisyn udført af kompetente rådgivere

Energisynet udføres af en erfaren ingeniør.

Kontakt mig for et specifikt og uforpligtende tilbud på energisyn i din virksomhed.

ENERGISYN – LIGHT

Energisyn / CO2 kortlægning for kunder, der ikke skal gennemføre det lovpligtige energisyn, men som gerne vil have et overblik over optimeringsmulighederne.

Omfang: bredt hele lokationen
Grundighed: let for en overordnet potential vurdering
Formål: generel screening af besparelsespotentialet

Som en del af energisynet kortlægges virksomhedens CO2 aftryk. Energisynet udføres efter DS/EN 16247 og kan anvendes af både virksomheder, der skal have udført det lovpligtige energisyn, men også af virksomheder og privatpersoner der ønsker at finde og energioptimere bygninger og processer. Det giver værdi for jer og for fremtiden.

Energisyn udført af kompetente rådgivere i hele Danmark

Jeg har kontakt til energisyns-eksperter i hele landet, så I ikke behøver lede. Energisynet udføres af erfaren ingeniør/energirådgiver. Kontakt mig for et specifikt og uforpligtende tilbud på energisyn i din virksomhed.

Fordele ved energisyn:

• Jeg finder kontakterne til jer – 100% uafhængig

• Præcis kortlægning af aktuelt og potentielt energiforbrug

• Kompetent rådgivning og sparring hele vejen

• Besparelseskatalog med reelle besparelser

Fordele

Lovpligtigt energisyn til lav pris

Let adgang til eksperter

Kortlægning af energiforbrug og besparelser

Kompetent rådgivning og sparring

Muligheder

Besparelseskatalog med reelle besparelser

CO2 kortlægning (SCOPE 1)

Mulighed for måling af indeklima

Rådgivning i forhold til indkøb af energi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

EL
NATURGAS
MARKEDSKOMMENTARER
FAKTA
FILOSIFISKE FINURLIGHEDER
SAMARBEJDER
EL
EL
NATURGAS
MARKEDSKOMMENTARER
FAKTA
FILOSIFISKE FINURLIGHEDER
SAMARBEJDER