Danmarks Civile Hundeførerforening og mps-solutions samarbejde

Kontorhunden Simba

vedr. indhentning af tilbud på elpriser via. mps-solutions til lokalafdelingerne af DCH (ikke private husholdninger…)

Kære medlemmer af DCH

Jeg er blevet kontaktet i forbindelse med mange af jer oplever stærkt stigende elpriser. Jeg er energimægler og 100% uafhængig, og I kan læse mere om mig her på hjemmesiden. Jeg har bl.a. 10 års erfaring direkte fra handelsbordene i elmarkedet, så jeg ved, hvordan man beregner priser mm.

Det gør ondt nu ift. høje elpriser, og det bliver værre – før det kan blive bedre.

For energimarkederne har ikke lavet andet end stige de sidste år. Og udbygning af kabelforbindelser de kommende år, vil lægge yderligere pres på danske elpriser.

Så jeg vil ikke male billedet lyserødt, men opfordre til, at I læser nedenstående grundigt. Så skal jeg gøre mit bedste.

– Mogens Pilgaard Sørensen

For at jeg kan indhente priser til jer, har jeg brug for data

Jo før, jo bedre – derfor – udfyld nedenstående formular.

Jeg tager et samlet blik på det 10. juni, hvorefter I vil modtage et konkret tilbud herfra, hvor jeg tilbyder at være jeres energimægler samt derefter gå i gang med at indhente tilbud. Jo flere tilmeldte, jo flere er I til at dække omkostningerne.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg også skal have min lille virksomhed til at dreje rundt – men jeg tror på vi lykkes sammen, og derfor sætter jeg altid mit honorar lavest muligt.

UDFYLD NEDENSTÅENDE HELLERE I DAG END I MORGEN

Herefter modtager I en mail retur, eventuelt med yderligere forespørgsel efter nærmere detaljer over jeres elforbrug, et tilbud fra mps-solutions samt når / hvis jeg får fremskaffet et tilbud til jer.

I bindes ikke af noget, før I har takket ja til det tilbud, jeg får fremskaffet jer via. en solid el-leverandør.

Selected Value: 0
Husk i kWh – IKKE i kroner.

Venlig hilsen Mogens P Sørensen

Kontorhunden Simba
og vores skønne golden retriever – Simba (den laban)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

EL
NATURGAS
MARKEDSKOMMENTARER
FAKTA
FILOSIFISKE FINURLIGHEDER
SAMARBEJDER
EL
EL
NATURGAS
MARKEDSKOMMENTARER
FAKTA
FILOSIFISKE FINURLIGHEDER
SAMARBEJDER