mps-solutions logo med baggrund

uafhængig energimægler

råd til el, naturgas & grøn investering

analyse, ANBEFALING OG AFTALEINDGÅELSE
optimeret risikostyring OG BUDGETPLANLÆGNING
VI LYKKES SAMMEN – JEG FINDER DE SKARPESTE AFTALER
RESULTATER: fRIGJORTE RESSOURCER, ØGET FOKUS OG OVERSKUD

Overtager Go2Green Energy ApS

Jeg har pr. 22. juni 2022 overtaget Go2Green Energy ApS, der som mps-solutions har været energimægler. Fokus har været på spotaftaler samt grøn strøm i form af både certifikater samt PPA-aftaler (Power Purchase Agreements).

Jeg fortsætter i Go2Green Energy et fokus på det grønne element med ambitioner om at tage det skridtene videre

Ved at pulje mængderne sammen, har Go2Green Energy en unik model for blandt andet spotaftaler samt certifikater på grøn strøm, som ligger naturligt for mig at videreføre, således jeg nu er endnu skarpere på spotaftaler til de kunder, der foretrækker at gå den vej.

Få rådgivning med erfaring på jeres hold

“Mogens is an energetic, no-nonsense and result oriented Trader, who knows what he is talking about. His big heart and sense of humor makes it a pleasure working with him.”

Piet de Bakker
Sourcing Manager, AAK Holland

“Selv om vores el og naturgasregninger har taget en himmelflugt, ville det have været meget værre, hvis ikke Mogens havde kæmpet for os og fået en fin aftale i stand.

Tak for indsatsen og et fint samarbejde. Vi kan kun anbefale at indgå samarbejde med mps-solutions.”

Lene Hviid
Ejer, Danhostel Viborg

“Super hurtig reaktion, og heldig at få fasprisaftaler lukket inden gasselskaberne lukkede for muligheden. Godt arbejde Mogens”

John Rasmussen
Ejer, Woodtoy

mine ydelser

læs mere om

energimægling

I sikres større forhandlingsstyrke via min erfaring og viden

rådgivning

jeg ved hvordan der regnes i energimarkederne

detektivarbejde

jeg tjekker fx jeres fakturaer for fejlafregninger

Forhandlingsstyrke

Via. min erfaring helt inde fra handelsbordene, har jeg helt styr på, hvordan der regnes i markederne samt hvorledes der generelt arbejdes

Gennem 15 år, har jeg skabt resultater og fået erfaringer med handel med strøm, råvarer mm – bl.a. hos en af Danmarks største forbrugsporteføljer

100% uvildig

Det er vigtigt for mig at være helt ovre på jeres side af banen. Så I kan stole på, at min rådgivning altid er 100% på vegne af jer

Jeg tjener således ikke på at anbefale det ene selskab eller det andet produkt – det vil altid være jeres bedste, jeg jagter. Vi lykkes sammen

Med 15 års erfaring som Trader og Sourcing Manager, startede jeg i 2021 mps-solutions, hvor jeg som uafhængig energimægler og virksomhedsrådgiver er med til at sikre, at også jeres virksomhed får fair og skarpe priser på energi. Så der bliver råd til den grønne omstilling og arbejdet hen mod cirkulære tankegange i det I brænder for.

Jeg er energirådgiveren, der tager udgangspunkt i hele jeres virksomhed – og gennem godt samarbejde lykkes vi sammen.

Det starter hos mig – med at få styr på priserne og dermed jeres omkostninger i budgettet.

derfor mps-solutions

det er min vision, at alle får skarpe priser på energi – så vi har råd til grøn omstilling

Den grønne omstilling er ikke kommet af sig selv. Vi har som samfund i Danmark fx betalt PSO-afgifter i mange år, og gør det stadig via finansloven.

Vi skal videre – og sikre endnu mere bæredygtig energi og gerne en cirkulær økonomi, hvor grøn strøm får en endnu større effekt på klima og miljø.

Vindmøller i skyen
Vindmøller er grøn energi – hvis de altså ikke slukkes, når der er for meget vind i Tyskland…